Majoitusyritykset

Pehmeät lakanat tai talja makuupussin alla. Huone maatilalla tai romanttinen mökki. Toiset viihtyvät hotellissa, toiset eräkämpässä. Meillä on tarjolla jokaiselle jotakin. Kaikilla herkuilla tietysti.

Hotelli Merihovi

Legendaarinen klassikkohotelli Merihovi sijaitsee Kemin kaupungin keskustassa. Hotellissa on muotoilija Paavo Tynellin suunnittelemat valaisimet. Valkeat pylväät salissa ja klassinen arkkitehtuuri henkivät juhlatunnelmaa jo rakentamisvuonna 1946. Matkaa Kemin rautatieasemalle on puoli kilometriä ja nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.

Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi

Merenrantahuvilat

Ympärivuotisen Experience 365 LumiLinnan alueella sijaitsevat pienhuvilat tarjoavat ympäri vuoden upean merinäköalan. Huvilan seinät ja katto ovat pääsääntöisesti lasista mahdollistaen esteettömän tarkkailun merelle ja luontoon. Tarkkaile upeita revontulia vaikka läpi yön rennosti sängyllä makoillen. Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy ympärivuotiseen LumiLinnaan, jossa voit käydä laskemassa jääliukumäkeä.

LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi

Park Hotel Tornio

Park Hotel Tornio sijaitsee upealla paikalla Tornionjoen rannalla Tornion keskustassa. Kaikissa huoneissa on laminaattilattia, 32 ” tv, oma kylpyhuone ja langaton WIFI. Majoitukseen sisältyy iltasauna, buffetaamiainen ja internet- yhteys. Saunaosastolla on myös 17 metrinen uima-allas. Hotellissa on kolme ravintolaa.

Itäranta 4, 95400 Tornio

Lumihotelli

LumiHotelli jää talvella 2021 rakentamatta Covid-19 pandemian vuoksi. LumiHotellin huoneet on tehty kokonaan lumesta ja jäästä. Raikas, keskimäärin -5°C -asteinen hengitysilma takaa makeat unet sängyssä.

Elämysyö sisältää aamiaisen, 24 h vastaanottopalvelun, ohjeet nukkumiseen, revontuliherätyksen halutessasi, sisäänpääsyn LumiLinnaan, diplomin ja kuuman juoman.

LumiLinnankatu 15, Kemi