Ravintolat

Merilappilainen ruokakulttuuri on osa pohjoista elämänlaatua

Ravintoloidemme tarjonnassa on paljon runsaiden kalavesiemme ja hedelmällisen maaperän antimia ja toki myös kansainvälisiä tuulahduksia. Suurimpia lähiruuan tuottajia ovat Lihajalostamo Rönkä, Meän liha, Niemisen tila, Hätälä ja Kalaliike Hast. Myös perunat ja marjat ovat todennäköisesti lähellä kasvaneita. Tornion panimon tarina alkaa vuodesta 1873. Tunnetuin olut on alkuperäisellä 1960-luvun menestysreseptillä pantu aito Lapin kultamitaliolut, Original Lapland Lager. Tislaamon tuotteista tunnetuin on moninkertaisesti palkittu, pehmeän aromikas Lójhtu – The Magical Gin of Lapland. Tornion Panimon juomia voi tilata useista ravintoloistamme.

Park Bistro

Park Bistro on rento korttelikuppila, missä tarjolla on mutkatonta ja maukasta ruokaa. Suosimme Bistrossa paikallisia raaka-aineita ja itse tehtyä ruokaa.
Burgereiden välissä maistuukin paikallisen MEÄN LIHAn pihvit ja janon voi sammuttaa Tornion Panimon tuotteilla. Jälkiruoaksi voi nauttia ämpärillisen keittiön omaa jäätelöä.

[icons icon=”fa-map-marker” size=”fa-1x” icon_color=”#0084cd” margin=”0 0 0 3px”] Itäranta 4, Tornio

Sataman Krouwi

Perämeren kulttuurihistoria on toiminut innovaationa Sataman Krouwi -tapahtumaravintolalle. Krouwissa matkalaiset voivat lämmitellä puulämmitteisen kaminan äärellä samalla nauttien paikallisesta ruoka- ja juomakulttuurista. 70 % käytetyistä raaka-aineista on lähiruokaa. Musiikki, esitykset, tarinat ja kortinpeluu ovat parhaimmillaan Krouwin tunnelmallisessa ympäristössä.

[icons icon=”fa-map-marker” size=”fa-1x” icon_color=”#0084cd” margin=”0 0 0 3px”] Rantabulevardi 10, 94100 Kemi

Mustaparran Päämaja

Merimies Iisakki Mustaparran tarinan mukaisesti toteutetun ravintolan sisustuksesta löytyy rustiikkista puuta, pieniä yllätyksiä ja hämäriä nurkkia. Ruokalistalla on paikallisia erikoisuuksia, loistavia kalaruokia ja maukkaita pihvejä. Kannattaa kokeilla Tuopinpäällysinä nieriää, joka vie kielen mennessään! Arkisin tarjolla myös buffet lounasta.

[icons icon=”fa-map-marker” size=”fa-1x” icon_color=”#0084cd” margin=”0 0 0 3px”] Hallituskatu 6, Tornio

Grand Lounge

Grand Lounge on viihtyisä ajanviettopaikka Grand hotellin ensimmäisessä kerroksessa.  Tarjolla on mm. maittavia tapaksia, wokkeja, Talon burgertoasteja, herkullisia jälkiruokia, erikoiskahveja, virvokkeita sekä laaja valikoima suosittuja alkoholijuomia. Tilaan on helppo tulla, vaikka työskentelemään ja nautiskelemaan tunnelmallisesta miljööstä.

[icons icon=”fa-map-marker” size=”fa-1x” icon_color=”#0084cd” margin=”0 0 0 3px”] Hallituskatu 7, Tornio

Pikku Berliini

Pikku Berliini on nimetty Torniossa sijainneen saksalaisten varuskunnan mukaan. Tyyliltään pubi on saksalainen ja sieltä löytyvät kaupungin laajimmat olut- ja viskivalikoimat. Pubin alakerrassa voit viettää aikaa biljardia pelaten. Ikäraja viikonloppuisin K-20.

[icons icon=”fa-map-marker” size=”fa-1x” icon_color=”#0084cd” margin=”0 0 0 3px”] Hallituskatu 11, 95400 Tornio