Talviloma 2021

Valkoiset, lumiset metsät ja jäätynyt meri kutsuvat ulkoilemaan Meri-Lapin talvisiin maisemiin. Meri-Lapin monipuoliset aktiviteetit takaavat hauskaa tekemistä loman jokaiselle päivälle koko perheelle niin sisällä kuin ulkonakin! Lentäen tai junalla pääset nopeasti perille kaikkialta Suomesta.

Tälle sivulle olemme koonneet vinkkejä  loistavan talviloman viettoon Meri-Lapissa. Lue lisää ja varaa suosikkisi!

Kylpylä Hotelli Pohjanranta

Kylpylähotelli Pohjanranta sijaitsee upealla paikalla Kemijoen rannalla. Huoneista on näkymä joelle tai ympäröivään maalaismaisemaan. Huonehinnat sisältävät aamiaisen ja kylpylänkäytön.  Hotellissa myydään omalla tilalla tuotettua marjaviiniä. Paanukirkko on avoinna päivittäin.

Kylpylässä taataan turvallisuus rajaamalla siellä yhtäaikaa olevien asiakkaiden määrää.

Pohjantie 23, 94400 Keminmaa

Porotila Arkadia

Tervetuloa Arkadian talvipuistoon, jossa on kivaa talvitouhua koko perheelle! Tarjolla on poroajelua, lapsille mönkijärata, liukumäki ja kotakahvila. Talvipuisto on avoinna lauantaisin klo 12-16.

Saarenrannantie 12, 95230 Maksniemi

Jääkävely Kemin historiaan tai luontoretki huskutarhalle

Valloita historiallinen Laitakarin saari, jonne Kemin kaupunki on käytännössä syntynyt 150 vuotta sitten sahan perustamisen myötä. Oppaasi opettaa, miten jäällä liikutaan ja vierailette hylätyllä Laitakarin saarella, jossa on nähtävissä alueen ensimmäisen sahan ja merkittävän asuinalueen raunioita ja elämää. Retkellä kävellään yhteensä 3 km jäällä ja saarella.

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi

Katso myös muut e-Coachin ohjelmapalvelut, kuten retki huskytarhalle ja Kivalojen valloitus!

Farm Escape

Farm Escape on Pakohuonepeli oikeiden eläinten kanssa Tornion maaseudulla hevostallissa, jossa hevoset ja vuohet ovat karsinoissaan, mutta puput, ankat ja kanat pelaajat voivat vapauttaa mukaan peliin pelin edetessä. Pakopelejä järjestetään ympäri vuoden ja pelit vaihtuvat säännöllisesti muutaman kerran vuodessa.

Katso Farm Escape Tornio Yle Areenassa

Mustajärventie 456, 95540 Tornio

Pilkkiretki Veitsiluodon kalapaikalle

Veitsiluodon kalapaikka sijaitsee lyhyen n. 15 min. ajomatkan päässä Kemin keskustasta. Luonnonkaunis paikka kutsuu pysähtymään hetkeksi ja nauttimaan metsäpoluista sekä makeanveden altaan kalaisista vesistä. Ahti suo antejaan täällä runsaasti, voipa saaliiksi saada myös taimenta ja kirjolohta.

Hanki kalastuslupa netissä www.kalakortti.com

Toivotamme kireitä siimoja!

Tankokarintie 39, 94830 Kemi

Sataman Krouwi

Sataman Krouwi on ainutlaatuinen taukopaikka Kemin sisäsatamassa, pullollaan historian havinaa, maukasta ruokaa, virvokkeita ja iltaviihdettä musiikin ystäville.

Krouwi on myös loistava paikka piipahtaa takkatulen loimuun lämmittelemään Kemin edustan Perämeren hiihtoladuilta. Tarjoilu toimii Koronarajoitukset huomioiden joko mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautiskellen.

Rantabulevardi 10, 94100 Kemi

Wanhan Pappilan Rantamakasiinit

Wanhan Pappilan Rantamakasiinit tarjoavat viihtyisää ja tasokasta majoitusta historiallisessa perinnemaisemassa, keskellä luonnonkaunista, rauhallista ja hiljaista luontoa. Meille on helppo poiketa nelostieltä Simossa. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, joka toimitetaan makasiiniin valmiiksi.

Pappilantie 10, 95220 Simoniemi

Camping Tornio

Camping Tornio sijaitsee 2,5 km päässä Tornion keskustasta rauhallisella paikalla Liakanjoen rannalla. Talvella alueella on käytössä neljä neljän hengen (kaksi lisävuodetta) saunallista loma-asuntoa sekä kaksi neljän hengen lomamökkiä.

Lisäksi alueelle voi varata yöpymisen sähköistetyille caravan paikoille.

Laavulla ja grillikatoksella voi tulistella halutessaan ja piipahtaa joenjäällä kävelemässä tai  hiihtelemässä.

Matkailijantie, 95470 Tornio

Suunnittele matkasi tässä