Kotieläinpuisto Arkadia

Eläinystävistämme löydät suomalaisilta maatiloilta tuttuja eläimiä ja eksoottisia harvinaisuuksia. Tule kokeilemaan saatko papukaijamme puhumaan!

Aukioloajat ja hinnasto

Kotieläinpuisto on avoinna 15.5. – 31.8. klo 10 – 18. Poikkeuksena juhannusaatto, jolloin olemme suljettu. Syyskuussa olemme avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-17. Ennalta sovittuja ryhmiä otamme vastaan myös muulloin.

Liput

Sisäänpääsy 12 €/ hlö. Alle 2-vuotiaat maksutta.

Perhelippu 50 € (perhelippu sisältää saman perhetalouden kaksi aikuista ja alle 18-vuotiaat lapset)

Ryhmälippu (väh. 15 henkilön ryhmä) 8 €/hlö

Kausikortti (henkilökohtainen) 45 €/kpl

Puistomme eläimiä

Kotieläinpuisto Arkadiassa pääset tutustumaan useisiin eläinlajeihin lähietäisyydeltä. Eläinlajeja on perinteisistä suomalaisista lemmikeistä eksoottisiin lajeihin. Eläinystävistämme löydät suomalaisilta maatiloilta tuttuja eläimiä ja eksoottisia harvinaisuuksia. Kotieläinpuistossa voit tavata noin 70 eri eläinlajia Hevosista kilpikonniin.

Kierroksella voit tavata esimerkiksi Rickhard-riikinkukon, Paavo-possun, Aapeli-aasin sekä Topi ja Donna hanhet. Jokaisen eläinlajin kohdalla on myös pieni tietoisku, jos haluat tietää, mistä esimerkiksi ison papukaija Remun laji on lähtöisin.

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintola noudaa samoja aukioloaikoja kuin eläinpuisto ja siellä voivat asioida myös muut kuin eläinpuiston asiakkaat.

Kahvila-ravintolassa voit nauttia supersuositut kotitekoiset munkkikahvit tai vaikkapa herkulliset kunnon vanhan ajan jäätelöannokset. Isompikin nälkä lähtee maittavalla grilliaterialla. Talon erikoinen on tortillahampurilainen, jota kannattaa maistaa!

Tarjolla ovat myös matkamuistoja kotiin vietäväksi.

Arkadiassa riittää tekemistä koko päiväksi!

Kotieläinpuisto Arkadiassa voit viettää aikaa pidempäänkin. Alueelta löytyy eläinten lisäksi levähdysalueita sekä grillaus- ja nuotiopaikka, jossa voit retkeillä paistelemalla esimerkiksi makkaraa.

Kotieläinpuiston alueella on myös muuta hauskaa puuhaa. Alueelta löytyy leikkipuisto, pomppulinna, trampoliini ja aitassa sijaitseva leikkihuone.

Uutuutena meiltä löytyy myös perinnesauna ylellisine kylpypaljuineen. Sauna on avoinna tilauksesta, pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Kotieläinpuisto Arkadia Oy

+358 40 5526 146 / Päivi
+358 44 535 4417 / Samuli

kotielainpuistoarkadia@gmail.com
Facebook

Saarenrannantie 12, 95230 Maksniemi
Y-tunnus 2688568-7

Tietoa meistä

Päivi on yhteisöpedagogi, jolla on ollut rakkaus eläimiin pienestä pitäen. Nuorena Päivi  hoiti koko kylän hevoset ja oli apuna kaikessa eläimiin liittyvässä huolenpidossa.

Samuli on maalausalan yrittäjä, joka nuoresta asti haaveili maatilan isännän työstä. Pienenä Samuli hoiti jopa kärpäsetkin kuntoon ja piti tarvittaessa myös hautajaiset.

Unelma muuttui kotieläinpuistoksi ja porotilaksi, jotka ovat molemmille työn ohella elämäntapa.

Päivillä ja Samulilla on 9 lasta, jotka toimivat terhakkaasti apuna kotieläinpuistossa. Pienimmäinen, 5 -vuotias Amanda toimii ansiokkaasti oppaana vierailijoille.