NET-Matkat

Tervetuloa NET – Matkalle! +358-20-7479-444

Reittiliikenne Meri-Lapissa

Koronavirus epidemiasta johtuen olemme joutuneet supistamaan liikennettä. Rajan yli matkustaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista, joten linjat päättyy Matkakeskuksen sijaan Rajalla kauppakeskuksen eteen. Lippu 7 €

Tornio-Röyttä linjan Aikataulu

Tornio-Karunki Aikataulu

Lätkäbussi

NET-Matkat kuljettaa sinut Meri-Lapista Oulun Energia Areenalle kaikkiin Oulun Kärppien kotipeleihin. Lätkäbussi on tauolla toistaiseksi koronan takia.

Tutustu

Hotellimatka Tallinnaan

Tervetuloa hotellimatkalle Tallinnaan 3.-5.12.2021! Ajamme bussilla Helsinkiin, vietämme ensimmäisen yön laivalla ja toisen hotellissa Tallinnassa. Tallinna on mielenkiintoinen kulttuurikohde, jossa voit tehdä vaikka jouluostoksia edullisesti.

Tutustu

Tullimääräykset Suomeen saapuessa

Yleiset valmismatkaehdot + NET Matkojen lisä- ja erityisehdot

Laatulupaus

North European Bus Tours Ky / NET-Matkat tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulun mukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja koko Suomen ja sekä Ruotsin alueella joukkoliikenneluvan mukaisesti.

Tutustu

Palaute

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, jotta voimme kehittää palveluitamme.

Kaikki palautteet käsitellään mahdollisimman nopeasti ja asiakas saa vastineen. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään mahdollisimman nopeasti.

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä.

Lähetä palaute osoitteeseen matti.lehto@net-matkat.fi 

Yhteystiedot

Tervetuloa NET – Matkalle! Tarjoamme kuljetukset lähelle ja kauas. Kalustossamme on 48-60 hengelle 9 nykyaikaista bussia, joita kuljettavat ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset kuljettajat.

Olemme yleensä liikkeellä, joten tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa arkipäivisin.

Puh: +358207479444
Sähköposti: matti.lehto@net-matkat.fiPostiosoite:
Lukiokatu 10
95400 Tornio

Puh +358 (0)20 747 9444
Sähköposti: net@net-matkat.fi