Porotila Arkadia

Tervetuloa Arkadian talvipuistoon, jossa on kivaa talvitouhua koko perheelle! Tarjolla on poroajelua, lapsille mönkijärata, liukumäki ja kotakahvila. Talvipuisto on avoinna keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 12-16.

 

Tervetuloa porotilalle Simoon!

Tervetuloa porotilalle nauttimaan rekiajelusta. Tilallamme on eri pituisia reittejä, jotka kulkevat lumisessa metsässä. Voit myös suorittaa poroajokortin. Pihapiirissä on hoijakka ja pieni liukumäki sekä neljän tuulen laavu.

Poroajelut toteutetaan ennakkotilauksesta.

Kota

Porotilallamme on 60 hengen kota, jossa voit ennakkotilauksesta nauttia maittavan aterian. Porotila Arkadia on mainio paikka toteuttaa sukujuhlat tai työpaikan virkistys-illat, jopa lastenkutsutkin. Tapahtumapaikkana porotilamme tarjoaa mainiot puitteet; porojajelun lisäksi voi testata Hoijakan kyytiä ja laskea liukumäestä.

Aterian voi nauttia kodassa nuotiotulen äärellä tai Neljän Tuulen Laavulla pihapiirissä.

Yhteystiedot

Kotieläinpuisto Arkadia Oy

+358 40 5526 146 / Päivi
+358 44 535 4417 / Samuli

kotielainpuistoarkadia@gmail.com
Facebook

Saarenrannantie 12, 95230 Maksniemi
Y-tunnus 2688568-7

Tietoa meistä

Päivi on yhteisöpedagogi, jolla on ollut rakkaus eläimiin pienestä pitäen. Nuorena Päivi  hoiti koko kylän hevoset ja oli apuna kaikessa eläimiin liittyvässä huolenpidossa.

Samuli on maalausalan yrittäjä, joka nuoresta asti haaveili maatilan isännän työstä. Pienenä Samuli hoiti jopa kärpäsetkin kuntoon ja piti tarvittaessa myös hautajaiset.

Unelma muuttui kotieläinpuistoksi ja porotilaksi, jotka ovat molemmille työn ohella elämäntapa.

Päivillä ja Samulilla on 9 lasta, jotka toimivat terhakkaasti apuna kotieläinpuistossa. Pienimmäinen, 5 -vuotias Amanda toimii ansiokkaasti oppaana vierailijoille.