Puotikarin satama

Tervetuloa Mustaparran kotisatamaan

Saaristoristeilyt Lady Carin

Perämerellä on useita ihastuttavia saaria, joilla jokaisella on oma historiansa ja nähtävyytensä.  Sandskär, Pensaskari ja Selkäsarvi ovat vierailukohteina ainutlaatuisia. Hylkeitä ja merikotkia kiikaroimme risteilyn aikana ja maissa käymme luontopoluilla ja uimalaguuneissa.

Tutustu

Tilausravintola Puotikarin Meriklubi

Juhla-, koulutus- ja kokoustila. Meriklubissa on dataprojektori, TV, audiojärjestelmä, karaokelaitteet ja ennakkotilauksesta kannettava tietokone. A-oikeudet. Sisälle mahtuu 35 hlö, lasitettulle terassille 15 hlö, ja laituriterasille noin 100 hlö. Klubilla on lasitettu terassi, jossa on grilli. Alueella on myös sauna ja grillimökki.

Puotikarin vierassatama

Puotikari on suojainen venesatama Tornion Röyttässä. Satamasta löytyy 10 kpl vieraspaikkoja, Grillimaja, juomavesi, jätehuolto, sauna, saunapuut, suihku, sähkö, tilausravintola, veneluiska, uimaranta, wc

Koordinaatit 65°46,1ʹ  24°09,1ʹ

Tutustu

Satamapalvelut

Satamassa toimii myös risteily-, ohjelma- ja muita merellisiä palveluita koko Perämeren alueelle tuottava NSO Oy sekä maa- ja vesirakentamiseen erikoistunut Antti Ponkala Oy.

Tutustu

Puotikarin satama Oy on torniolainen vuonna 1994 perustettu satamayritys. Yritystä pyörittävälle perheelle veneily ja meri on elämäntapa ja sitä harrastamisen iloa perhe haluaa jakaa myös muille veneilystä kiinnostuneille. Puotikarissa on tärkeää, että satama on suojaisa ja turvallinen kaikille veneille miehistöineen. Sataman palveluita kehitetään asiakkaita kuunnellen viihtyvyydestä tinkimättä.

Ota yhteyttä
info@puotikari.fi
Selleeninkatu 181, 95450 Tornio