Maaseudulta käsin-messut

Vuoden 2021 messut avaavat ovensa 28.-29.8. uudistuneella konseptilla.

Näytteilleasettajille

Suurin muutos on ollut messualueen muuttaminen eri alueelle Ammattiopisto Lappian pihalla.Uusi messualue koostuu kolmesta kokonaisuudesta; pienyrittäjämarkkina-alueestastreet food- alueesta sekä sponsorialueesta. Nämä kolme tapahtuma-aluetta kootaan yhteen eri tapahtumien ja toimintojen kautta. Pienyrittäjäalue sijoittuu heti pääsisäänkäynnin alkuun luonnonmukaiseen ympäristöön metsikön ja nurmialueiden suojaan. Tämän ja street food-alueen risteyskohdassa on päälava, jonne nousee messujen aikana useita esiintyjiä ja erilaisia artisteja.

Haluamme pyrkiä yhä suuremmalla volyymillä tuomaan esille maaseutuun, -talouteen sekä metsään ja metsätalouteen liittyviä elinkeinoja, palveluja sekä tuotteitta. Sponsoriyrityksille on varattu iso osa markkina-alueesta, jonne yritykset voivat rakentaa oman messualueensa standeineen ja esittelykalustoineen. Messut tarjoavat sponsoriyrityksille oivan tilaisuuden tuoda julki omaa sekä yhteistyökumppaneidensa vastuullista toimintaa ja luonnon kestävää hyödyntämistä.

Messut haluavat olla maaseudun näyteikkuna maailmaan, tärkeä maaseudun puolesta puhuja ja markkinoija. Haluammekin kutsua mukaan kaikki paikallisia tai kotimaisia tuotteita ja palveluja myyvät yritykset ja tahot, jotka tuottavat tai edustavat käsintehtyä, luonnonmukaista, kotimaista ja laadukasta työtä.

Tervetuloa tekemään uuden ajan messuja Tervolaan!

Ilmoittautuminen

Osallistumisehdot

Hinnasto

Messualuekartta

Sisäosastot 1-13

Sisäosastot 14-24