MERI-LAPIN MATKAKAUPAN KAUTTA ASIAKKAAN ITSE TEKEMÄT VARAUKSET (ONLINE)

Meri-Lapin Matkailu Oy (2608990-4) noudattaa välittämiensä majoituskohteiden, ohjelma-palveluiden, matkapakettien ja muiden lisäpalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi asiakkaan tehtyä varauksen. Meri-Lappi verkkokaupassa varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. * Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Meri-Lapin Matkailu Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. * Lisäksi Meri-Lapin Matkailu Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. * Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170901.

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS

Tuotteet ja palvelut varataan Meri-Lappi verkkokaupassa online osoitteessa www.visitmeri-lappi.fi ja www.visitsealapland.com.  Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinnat ja tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Tehtyään varauksen mökkiin tai lomakylään saa asiakas vahvistuksen lisäksi kulkuohjeen kohteeseen tai avaimensaantipaikalle sekä kohteen mahdollisen huoltajan yhteystiedot. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan.

 

TULO- JA LÄHTÖAIKA MAJOITUSKOHTEISSA

 

Varattu majoitus on käytettävissä aikaisintaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana ja se tulee myös luovuttaa lähtöpäivänä varausvahvistuksessa mainittuna aikana.

 

SAAPUMINEN HOTELLIMAJOITUKSEEN KLO 18 JÄLKEEN

 

Hotellihuone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18 asti. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta. Sesonkiaikoina ja joidenkin tapahtumien aikana varausehdot voivat poiketa tästä ja ne ilmoitetaan varausvahvistuksessa erikseen.

 

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

 

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, on majoituskohteella ja/tai ohjelmapalvelutuottajalla oikeus veloittaa asiakkaalta peruutusehtojen mukaiset veloitukset.

 

OHJELMA- JA LISÄPALVELUIDEN VARAUSEHDOT

 

Varattujen lisäpalveluiden (mm. retket, kiertoajelut ja safarit) tarkat yksityiskohdat, kuten ohjelmien lähtöajat ja –paikat tai mahdollinen nouto majoituskohteesta, ilmoitetaan varausvahvistuksessa.

 

Jotkut lisäpalvelut edellyttävät minimimäärää asiakkaita. Mikäli osallistujamäärä ei toteudu, on palveluntuottajalla oikeus peruuttaa palvelu. Muutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi.

 

Lisäpalvelut toteutetaan säävarauksella ja reitin ja/tai ohjelman sisältö ja/tai järjestys voi vaihtua. Lähtöaika ja kesto voivat muuttua myös liikenteestä johtuvista tekijöistä. Vastuullinen palvelutuottaja pidättää oikeudet muuttaa hintoja, kestoja, reittejä ja sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

 

Mikäli lapselta ei veloiteta osallistumismaksua, on oletuksena, että lapsi istuu aikuisen sylissä tai palvelutuottajan osoittamassa paikassa aikuisen kanssa. Palvelutuottajalla voi olla lapsille tarkoitetut hinnat ja lapsille suunnitellut paikat. Nämä ehdot vaihtelevat palveluittain ja sesongeittain. Lapsialennukset huomioidaan varattaessa, palvelun hinnan tarkistamisen yhteydessä, jolloin ne huomioidaan kokonaishinnassa.

 

VARAUKSEN PERUUTUS

 

Ilmainen peruutus yli 30 päivää ennen saapumista. Palveluita voidaan muuttaa tai vaihtaa matkan ajankohtaa, jos peruutus johtuu esimerkiksi viranomaisten asettamasta matkustuskiellosta. Muutokset tulee tehdä viimeistään 3 päivää ennen matkan alkamispäivää. Viime hetken sairaudesta johtuvassa peruutuksessa (alle 3 vrk ennen saapumista) voimme muuttaa varausta veloituksetta. Peruutuksesta 14-29 päivää ennen matkaa veloitamme 45 €. Peruutuksesta alle 14 päivää ennen matkan alkua veloitetaan 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista etukäteen. Vakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

MAKSUPALVELUN TARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. Puh: 0207 181830
www.paytrail.com

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.