Meri-Lappiin on helppo tulla!

Meri-Lappi sijaitsee Suomen Lapissa, Perämeren pohjukassa ja Ruotsin rajalla. Meri-Lappiin on helppo saapua, kulkuvälineestä riippumatta. Ota allesi vaikka siivet, renkaat, potkuri tai tela ja katso alta tarkempia ohjeita.

Matka Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentokentältä Kemi-Tornion lentokentälle on puolitoista tuntia. Nyxair lentää Helsingistä Kemi-Tornion lentoasemalle. Suosittelemme tilaamaan lentokenttätaksin majapaikkaan etukäteen edullisemmin Meri-Lapin Takseilta.

Oulun (OUL), Rovaniemen (ROV) ja Luulajan (LLA) lentokentiltä on jatkoyhteys junalla tai linja-autolla. Helsingistä on myös suora junayhteys Meri-Lappiin, pääteasemat ovat Kemi, Tornio ja Tervola. Ruotsissa junalla pääsee Haaparantaan saakka.

Meri-Lapin Matkatoimisto auttaa mielellään koko matkaketjun varaamisessa.

Kesällä Perämeren kansallispuistoon kuljettaa upea Perämeren Jähti purjehtien ja Pekka Ahon venetaksi: pekka.aho.pah@gmail.com tai +358400 296425.

Talvella Meri-Lappiin voi huristella myös moottorikelkalla, katso moottorikelkkareitit.

Liikenneyhteydet junalla & bussilla

Syötä alla olevaan Perille.fi -matkahakuun lähtö- ja saapumispaikka sekä muut matkustustiedot, jonka jälkeen voit valita haluamasi juna- tai bussiyhteyden.

Täältä voit tarkastaa Meri-Lapin liikenneasemat

Jos saavut Ruotsista, katso bussiaikataulut HaparandaTornioon Länstrafiken Norrbotten ja juna-aikataulut Vy.se 

Etsitkö juna- tai bussimatkaa Meri-Lappiin?